viernes, 9 de octubre de 2009

9 D'OCTUBRE DEL 2009




Si el REI EN JAUME estaguera viu, i vera lo que s'esta fent al idioma que ell porta i la senyera que ell deixa, tal vegada desde la muntanya de la PATA(EL PUIG .VALENCIA)es tornaria per on vingue i tal vegada no haguera atacat la capital. Ja que hui en dia els "secuassos" per dir alguna cosa dels que manen ara a la comunitat valenciana" PAIS VALENCIA" el farien aburrir açò.
Esta clar que ell portal l'idioma, senyera i lleis que uniren els territoris de la antiga CORONA D'ARAGÓ, totes estes coses per unir no a germans, tal vegada som cosins germans, ja que a la antiga CORONA, hi havien moltes etnies i persones de tot tipus i nacionalitat.
JAUME I era FRANCES, i no tenia odi a ningú dels seus subdits, no com ara que en la "SENYERA anticatalanista" es sol fer `política ja que açì en el meu PAÍS, la gent a fet polÍtica amb un equip de futbol i una VERGE. I molta "GENT" no tota la gent es INCULTA POLITICAMENT. No es fa polÍtica mirant lo bÒ que ho pots fer tú si no es fa política mirant lo que fan els altres, i així no es pot viure ja que t'alces amb dolors de panxa tots els dies.
Tots el anys es lo mateix i ja m'aburreix, no es parla de res si u no vol, i aquest any es podria parlar de corrupció, i esta clar que " NO ES MÉS SORD, QUE EL QUE NO VOL ESCOLTAR", i la gent com he dit abans li agrada més un LLADRE que uns altres, ja que el ESPORT favorit a ESPANYA es la corrupció i les pel.lícules que més gaudeix la gent son les del bandolers, ja que cada u vora " LA PAJA EN OJO AJENO, QUE NO VIGA EN SU PROPIO OJO".

THIS IS SPAIN, SPAIN ES AIXI COLLONS!!!!!!!!!!!!!!!

Que els que tu votes roben no passa res, que els altres fan un poc de desorden la gent es arremolina al T.V., i de CANAL BOU jo no parle ja que de manipulacions ells saben un poc, espere que algun dia canvie i alterne el govern valencià per fer un T.V. plural ja que al estat així em pareix que ha passat a la primera cadena.
Ací estem donant diners al equip més emblematic de la ciutat en quebra permanet i dues processons al any tenim prou, la gent no es movilitza per res, i recorde que quan les taxes d'ocupació anaven bé era exit del P.P. valencià , i ara que va mal son del govern estatal," QUINA CARA MÈS DURA TENEN", esta clar que aquestos governants estan més preocupats de unflar pressupostos que de no combatre la inmoralitat, ja que rellotges de 22.000 euros no son inmorals, però bloquejar el nombrament de un senador el qual ens representa a una part que moralment estem en contra d'ells això SI.
No em fie de cap polític, ja que la POLÍTICA sa fet un negoci, i gent en vocació no hi ha cap, gent i familiars de polítics ficats a SENADORS, gent amb 80 anys "XUPANT DEL POT", senyors que es jubilen o que es vagen a " PASTAR FANG ".
Hui m'he anat a la platja amb la meua dona i feia un dia impressionant, i lo millor es que hui era dia de conmemorar el dia on comença a ser alguna cosa LA NACIÓ VALENCIANA, i sabeu lo que em passa, com a quasi tota la gent estic començant a passar de tot açò i això es lo que crec que volen els polítics de torn, que mirem cap altre lloc mentres ells es porten els diners, no a cabassos si no en "RETROEXCAVADORA", JA QUE EN BORSES DE FEM ES UN POC RIDÍCUL.
No puc oblidar que els meus cognoms venen de les terres que ens ajudaren a lliberar les terres de llevant dels moros que hi havien açí, i el primer cognom meu( BAIXAULI es mallorquí), i el segon (BOU es català), i jo soc d'ací valencià i orgullós de ser-ho per això no tinc que odiar a cap persona, si no aprendre lo ve que ho fam i intentar fer-ho jo millor, jo no tinc res en contra de ningú pero que no em "TOQUEN ELS COLLONS·, tampoc m'agrada.

WILLY.- JA ESTA BÉ DE CORRUPCIÓ, I QUE LA GENT GAUDIX-CA HUI DE UN GRAN DIA PER NOSALTRES, JA QUE EL REI EN JAUME I DISSENYA TOTA LA CORONA D'ARAGÓ COM UN ESTAT FEDERAL, I QUE TOTS ELS QUE VUIGUEREN GASTAREN EL IDIOMA COMÚ QUE ENS VA DEIXAR.


AQUESTA ENTRADA ÉS LA QUE FA NÚMERO 100.

1 comentario:

CISCO dijo...

Mira que xustetet, el mateix dia que estic degint aquesta entrada, es quant Iker Casillas cumplix 100 partits en la selec.cio espanyola. Feliçitats a tots dos