lunes, 3 de agosto de 2009

DESDE EL MEU EXILI!!!!!!!!!!!!


Comence i llisc a la ediciiò digital del diaris valencians, que als polìtics de la trama valenciana de la GURTEL, lis archiven la causa. Moralment per alguns han mort lo que estava quasi clar es que aquesta gent te molta sort ó bons amics.
Esta clar que aquesta gent ja te experiencia en que lis arxiven les causes, si no que liu diguen a ZAPLANA( CAS NASEIRO), i açí al LLEVANT espanyol es va permetrer que un TRANSFUGA , presidira la GENERALITAT, i ara el seu enemic-amic, de partit segueíxca el mateix camí.
Esta clar que quan processaren a BARRIONUEVO , tot i dic bè tot el sumari el deixaren al SUPREM, i es clar que si una cosa la parteixes en trosets perd força, i això es lo que han fet. El cas no esta tancat i es podria reactivar com bomba de rellotgeria, i deixar ferits ja que a aquestos no els mata ningú( políticament clar),la gent no es pot passar factura per la poca cultura política de aquest país, ja que si bé tot es democràtic, per menys en altres països es dimiteix.( MINISTRA ANGLESA- PER QUE EL SEU HOME ALQUILA PER VALOR DE 70 EUROS PELIS PORNO), en aquestos paÍsos al" manguís" els persegueixen i no al reves, ací en ESPANYA som molt de bandolers i de gent corrupta.
No els passara res perque no hi ha ningun partit igual o identic que es puga restar, eixa es la màxima," SI ESTEM SOLES SEU MENGEM TOT. La gent no pot canviar el seu signe polític ja que no te marge, i lo més greu es que alguns voten en contra tan sols per que no guanyen els SOCIALISTES, esta clar que a l'esquerra hi han massa partits i damunt la gent d'esquerres podem i de fet jo ho he fet el canviar els meus hàbits de vot. Mai poden els CAMPS I ALTRES dir-nos que se endurisquen les penes per algunes cosses ,quan ells si ho fan mal volen eixir-se per PETENERES.

I COM NO JA QUE ESTIC AL MEU EXILI VUIC DIR-LI UNA FRASE AL JUTJE DE TORN, DEL FAMÓS ESCRIPTOR I AMO DEL POBLE ON ESTIC AL QUAL L'EXILIAVEN QUAN ES PORTAVA MAL.

EL AGUJERO MÁS IMPORTANTE DEL CUERPO HUMANO ES EL DEL CULO, YA QUE SIN OJOS PODEMOS VIVIR, PERO SIN ANO NO.

FRANCISCO DE QUEVEDO Y VILLEGAS

Esta clar que el jutje que a tractat el tema era amic de CAMPS, i ací ve qua jo lis dic als dues, parafrasejant a QUEVEDO.

OBRI EL ULL I TANCA EL FORAT DEL CUL.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Desde Deaborn, bones vacances GERMAMIC