jueves, 9 de julio de 2009

FA UN ANY DEL MEU BLOG.















Fa un any de començamente del meu blog, i despres de 81 entrades em sent satisfet de lo que escric, i cada vegada mès em donen ganes de escriure coses més diverses, si no fora per que tambe escric al blog de la meua penya de basket" http://penyaeltriple.spaces.live.com/, altra cosa em cantaria, si en el blog de la penya anem per 6000 visitants ,si fa un any practicament no ens veien molts, i si no fora per un gran amic que tinc, que es diu ANTONIO RAMIREZ, no haguerem progresat de lo més.
En el meu racò faig i dic lo que vuic, i aixó ja es prou desde la ironia i el bon rotllo parle tant de politica com de basquet i futbol, o lo més important que tinc que es la meua familia, ja que eixe es el meu gran tresor.
Una de les últimes entrades que he fet ha sigut de les millors i en ella escribia sobre un personatje singular, i eixe no es més que VICENTE FERRER, persones aixina mereixen la pena en el mon, i com no ens modernizem al FACEBOOK em vaig unir a un gruo en el que volem fer de VICENTE FERRER premi nobel de la pau.
Com no al blog parle d'equips com els LAKERS, DE GASOL I ROSSI, gent que em fascina per el seu espirit esportiu. Tambè dic que parlare algun dia de FEDERER, eixe monstre de la raqueta, i que mai desde BORJ, habia vist jugar tan bè.
En aquestes fotos estan personatjes que em fascinen per diverses coses i motius que em fan reflexionar, lo més important es el RESPECTE A LES PERSONES i que la DEMOCRACIA prevaleixca davant de tot.
També hi han personatjes que podria dir que no em cauen bè i entre ells estan el TRIO DE LES AÇORES,BERLUSCONI, BERTOMEU I ALGUN QUE ALTRE JUGADOR que ha vingut a VALENCIA a enportar-se el diners sense jugar.

ESPERE PODER FER UN ALTRE RESUM EL ANY QUE BÉ.
VOS ESPERE PER ASI SI VOSALTRES VOLEU.ATTENTAMENT WILLY

2 comentarios:

Unknown dijo...

Si tu continues escribint, jo el promec que continuare dexinte.
En el ramell de fotos que has possat, jo hagera afexit un altre monstruo del passat segle XX.
EL MAHATMA GHANDI, pero com el blog no es meu em toque les boles, i tu per supost possaras lo que te rota dels ous.

FERRAN dijo...

Gràcies amic willy, amtú he descobert lo sencill que es ser una gran persona.