miércoles, 22 de julio de 2009

HUBBS I LA LLUNA!!!!!!!!!!!!!!!!

Fa uns 40 anys que alguns graciosos anaren cap a la lluna, això es lo que ens diuen ,ja que com persona curiosa que soc no em crec res si no ho veig. Lo que em passa es que vuic relatzionar un ASTRE amb un buscador en CATALÀ, i no sabia com fer-ho.
Hubbs es un buscador de noticies en catalá, i en ell apareixc el meu blog, lo mès gracios es que escric en VALENCIA, i estic a favor de la inmersiò llinguistica, em dona moltes il-lusions que el meu treball es veiga recompensat, i que es puga vore a DEARBORN(MICHIGAN), IZMIR(TURKEY)O CURITIBA(BRASIL), lo més rellevant es que la gent perdà un segon de la seua vida lletxint a un ppirat a l'altra part del mon.
Done per bò que LA LLUNA, fora conquistada pero em dona igual , ja que lo que m'agrada en aquest era tecnologica es que em senten a tot lo mon, encara que per a mi això no es lo que mès, i si que la gent que m'aprecia i em vol ho lletxica i em diga cosses al carrer, ja que lo millor es coneixer a gent de carn i ossos i poder fer-te un cervessa ala seu voltant.
A la gent de HUBBS lis done les gracies per ficar-me en orbita, si no fora per aquesta gent, practicament no existiria, cada vegada mès em done a coneixer, i a partir d'aquestos moments jo els enllaçare al meu blog.

DE VEN NAIXCUTS ES SER AGRAITS, VA PER VOSALTRES.

1 comentario:

Unknown dijo...

T'estas passat colega, no sera POBLE NOU (VALENCIA), MASARROXOS (VALENCIA) I MONTORTAL(VALENCIA),i no, DEARBORN(MICHIGAN), IZMIR(TURKEY)O CURITIBA(BRASIL). Vaixa del nubol hon vius, ni que fores BERNAT I BALDOVI