martes, 14 de julio de 2009

ELS AMICS!!!!!!!









Quina paraula més bonica, i quan significa per a mi. Si et fiques a vore quans tens, pot ser que tingues més afinitat amb 1 ó 2 persones, coneixes a gent tots els dies hi ha gent que et sorpren, i també estan les noves tecnologies en les que pots tindre més o menys amistat amb persones de altres paíssos o altres professions, i a la era d'internet esta el FACEBOOK, gran invent en el comparteixes afinitats amb gent de altres racons del mon.
Quan eres xicotets començes fent amistat de barri, i d'escola ara que et faç major al treball i al basquet que m'apassiona, i quan ves a donar-te conter tens entre els teus amics gent que juga a la N.B.A.I ESTREL.LES del cinema, i del esport. Esta clar que tens afinitats amb cosses que a ells els passa, encara que particularment m'agraden quan pots parlar amb ells personalment i saben qui eres.
En el homenage a VICTOR LUENGO, vaig poder parlar amb un periodista de una radio estatal, i particularment quan parles amb ell, et dona un altra dimenssió, i quan et diu que la gent creible " NO POT ANAR DIGUENT MENTIDES", o pots parlar amb gent de unes altres cultures "IZMIR, 3 CAPITAL DE TURQUIA", en la que tens moltes afinitats musicals i de ideologia ,en la que gracies al traductor de google puc i em defenç amb el Turk. Jo parlaria i li diria al "FONT DE MORA " de torn: que l'asignatura es donara no en ANGLES, si no en "GOOGLELIA", ja que eixe será el idioma del futur, ja que si al millor" buscador" del mon es pot traduir al catalá, perque no es pot donar amb altres idiomes.JAJAJAJAJA.
Els FERRAN'S,als TONI`S I als PACO'S i també aquells que em lletgeixen a DEARBORN "MICHIGAN", saben que els aprecie més per la proximitat que als PAU'S, SOFIES I MICHAELS de torn, aquesta gent m'agrada poder gaudir de la seu amistat a internet, encara que no canvie un bon tros de carn i un trago de vi amb un amic de sempre.
Darrere del ordenador hi han persones interessants i aixó ho aprens al temps, ja que AYSUN eixa dona musulmana, em demostra que a eixe país es feren les coses ven fetes per el primer president TURK" ATTATURK", el qual va ficar a la constituciò el "LAICISME". Quin gran invent a un país musulmá.
Podriem fer xiste, si un home pot tindre AMIGUES. Jo en tinc eixes dones que son especials i que les coneixes desde que erem xiquets, eixes persones que les coneixes a la banda de mùsica, i eixes dones que les coneixes en altres circunstancies.


--- LA FAMILA ES LA QUE TE TOCA, I ELS AMICS ELS FAS TÙ.


M'agrada cultivar amistats ja que com dia un amic de CLAVARIS: Els amics et costen menys diners que els enemics

SEGUIREM CULTIVANT EIXA LLAVOR PER ON VAIGA. GRACIES ALS "GERMAMICS", ALS DE JOVENTUT, ALS DEL BARRACÓ, ALS DEL BASQUET I EN GENERAL A TOTS ELS AMICS AL FACEBOOK.

ENCARA QUE LA MILLOR MEUA COMPANYA ES LA MEUA PARELLA, A LA QUE LI HO DEC TOT.PER ELLA I PER ELS MARAVELLOSOS ANY QUE ESTEM PASANT JUNTS.

JA QUE EL AMOR ES ETERN, MENTRES DURA.

1 comentario:

Unknown dijo...

Quant te posses a escriure deberes,
que gran MAMELLO tu eres.