sábado, 18 de julio de 2009

EL GLORIOS ALÇAMENT MUSICAL!!!!!!!



Fa un grap d'anys va passar u dels actes més luctuosos d'aquest estat, i no es altre que el colp d'estat de uns personatges que els agradava estar en primera llinea de la noticia. I com no es mereixen més noticies i practicament la gent no es recorda jo no es fare més propaganda. I si al meu amic SERGI que en la nit del 17 de juliol, dirigia un cor de aficionats a RAFELBUNYOL(HORTA-NORD).
Aixó va sonar molt bé i el que tinga temps i l'agrade que es pare a escoltar els videos de açí baix, lo que passa que el càmera pareix que estiga un poc tocat" JO MATEIX", lo bo es que sona molt bé ja que eixa gent fa dos dies estava en sa casa cuidant alls fills i passejant a la novia, i fins i tot tenen a BATISTE un home de 88 anys.
La cultura es patrimoni de la humanitat encara que hi haga gent que la privatitze, o en part ja que si entre tots paguem els edificis, tan sols uns pocs els disfruten.
Al que li agrada va on siga i més si es un dels teus millors amics, o en el cas de ANNA la seua germana, o el indomable ALBERT que en el seu INDIANA JONES, per alli estaba. Ens sentim orgullosos de SERGI, que ho dona tot i dic tot, i açó es un altre cantar, ja que de cosses intimes no parlem.
El concert anava de musica llatina, i per al que no ho estiga enterat les HABANERES, les feien els mariners que eixien de BARCELONA cap a la HABANA, i no es que es les feien en CUBA, servien per animar el llarg viatge cap AMÈRICA.
El concert tenia casos molt amoroses, i això es lo que ens fa falta en aquest temps, ja que si FRANCO, haguera estat fent l'amor, no haguera fet la guerra.

AL COR DE RAFELBUNYOL I AL MEU AMIC ES DESITGE LO MILLOR, JA QUE LA MÚSICA POT AJUDAR A CONSEGUIR-HO.

1 comentario:

Unknown dijo...

Quant el vaig fer la reflexio de que faltaba la foto del Mahatma en la penultima narracio popular, que no populista, em referia al de la India. Pero bueno, aquell personatge per lo vist mos resulta un poc llunya, i em senc prou satisfet que en esta ultima parles una miqueta del Mahatma d'Alfafar.
Un abraç per a tu i per al altre element. I si em permetiu, vuic dirli a Sergi que per favor es pose un llançol i espardenyes, li sentaria millor qu'el trage, a mi no m'enganya.