martes, 23 de junio de 2009

COMENÇA L'ESTIU!!!!Aleshores en aquesta nit magica de SANT JOAN, en la que es dona començament al estiu en la que rememorem eixes ancestrals idees de la purificacció, i demès cosses de meiges i bruixos, que se m'escapen de la ma.
Al estiu s'acaben el col.legi i s'acaben les vacances dels més majors ,ja que com co-responsables dels nets s'els s'han porten als xalets o es tenen en guarderia. Tambè al acabar-se el curs venen les notes i algunes dol.lentes per alguns, a lo que deuran de estudiar més per preparar-se per recuperar a SEPTEMBRE.
Com ve sabeu tots al estiu "LA FIGA BUSCA EL .....", ja que la sang altera açó de la calor, i esperem tots de poder gaudir de uns dies de vacances al poble de la meua dona, per tan sols descansar.
S'han fet festivals als col.legis i als instituts i lo millor es poder vore a les teues filles participant i fent-ho de lo més bé als festivals, següent primeres ESPASES, i deixant el pabel.ló familiar ven alt.
Disfrutem de la platja i dels amics en sopar i piscines , i lo més important es que tornem a veurens a SEPTEMBRE tots. I sobre tot amb salut" I FORÇA AL CANUT". JA que lo que ens emportarem a l'altre mon son eixes PAELLES I TORRADES DE CARN, que es fan en companyia, i eixos acudits i eixes tertul.lies sobre operacions del PAVO.JAJAJAJA.

GRACIES A TOT HOM I GAUDIU DEL PERIODE D'ESTIU.

No hay comentarios: