lunes, 16 de marzo de 2009

FALLES A VALENCIA! LES MEUES.

Vaig a fer una cronologia de tots els dies fallers, en els quals parlaré de lo que li ha passat a les meues dues filles en les falles i com a music que ho es la major.



DIA 16 DE MARÇ DE 2009.
Es alcem a les 6,45 AM. del mati, ja que la xiqueta tenia despertà a la falla MALILLA, un barri de VALENCIA als extraradis, al lloc de concentració deuria de estar a les 7.30 AM, per fer la despertà a les 8.00 AM. Estava nerviosa el dia anterior ja que anava a lo DESCONEGUT, ja que no sabia que portar-se a la borsa, i no sabia com es desenvoluparia el dia següent, ja que el primer dia de falles es així. Desprès sobre les dotze tenia un passa-carrer de hora i mitja de duració, ja que eixa falla en concret te una gran demarcació.
Al vindre al mig dia a dinar, em contava que seu havia passat de lo més bé, i que la experiència li havia agradat.
La més xicoteta se despertava sobre les 7.45 AM, per anar a la desperta de la nostra falla del barri,(FALLA LA FILA) es desperta més rapit que quan va al col.legi, que ja es dir, i després de la desperta bunyols i xocolate, i a jugar tot lo mati al recinte faller.
I ara a les hores en les que escric açò, que son les 21 35 PM, estan sopant al casal i desprès com bons "FALLER@S" faran PLAY-BACKS, i es gitaran tard, i això no es lo que més gracia em fa, ja que lo "MES" es que demà hi ha que tornar alçar-se prompte.
LA QUE ME ESPERA ES XICOTETA.EN CAR QUE HO FARE EN MOLTES GANES.




DIA 17 DE MARÇ DE 2009

Desprès de alçar-me a les 6.00 del mati per portar a la meua dona al treball, i portar a la meua filla ANNA a la musica a les 7.15 AM., tan sols em queda altra vegada desperta , i ara si que vaig poder filmar-la per a que mirareu a la millor pirotècnica de la família.
Per la vesprada la major eixia a la ofrena de LA MARE DE DEU, en la falla del carrer de SANT. VICENT, i lo més bonic i com a pare que soc es que els de C9-P2"TELEVISIÓ VALENCIANA", la varen traure per imatges en la tele, i això va ser molt emotiu per a mi i per la meua dona. Desprès va tornar a la falla i es va quedar fins les dos de la matin HI ha que viure a VALENCIA, per saber per que els pares deixem que els fills i filles tiren "MASCLETS" a la matina, ja que si no , no es compren i es veuria antinatural. I esta clar que nosaltres els majors ens anem a treballar i ells a començar la festa, amb activitats a la falla per als més menuts.
I el no parar es constant i per la nit marxa a la falla, a CASTELLÓ" LA MAGDALENA", dura una setmana de festa, però ací a VALENCIA som més responsables i en 4 dies tenim prou.




DIA 18 DE MARÇ DE 2009

El no parar es continuo encara que la major hui no tenia desperta a la falla i vaig poder dormir un poc més, però açò es " MASSA PA LA CARABASSA", treballant i gaudir de la festa no es sol portar molt bé.
Hui a mig dia deixaré de treballar i anirem a veure la meua filla com passa la ofrena per el començament del CARRER DE LA PAU, i podrem gaudir la meua dona i la seua germana de veure la experiència de la meua filla tocant el clarinet, desprès soparem a VALENCIA i estic segur que ens doblaran cobrant-nos demés i de menjar poc, però açò es lo que porta la festa.
Desprès tornarem al casal per veure un espectacle en" DRACS QUEENS" i ja veurem com acaba la festa.



DIA DEL PARE. 19-03-2009
Falten 24 hores per fer la crema i espere poder ficar algun vídeo en referencia a açò si em dona temps i tinc salut, ja que men vaig a veure un passa-carrer, a la falla de MALILLA, per a culminar el dia, ja que la pobra dona meua, hui també treballa, i el de la càmera soc jo.
Hui em començat el dia de despertà en la menuda, hui a tirat més masclets que mai, ja que quasi tots els "NANOS" de la falla estaven dormint, tan sols 5 xiquets s'han alçat.
Un pare que no fara per un fill, seriem molt dolents si no ferem tot lo que estiguera en les nostres mans, i es sentirem orgullosos de lo que feren els nostres fills. Encara que no es recorden de donar-te un bes i felicitar-te al dia DEL PARE.
També ficaré una mascletá, ja que quasi totes les falles en tiren una, ja que al dia de SANT JOSEP sol ser la més grossa, i es una acte al que quasi tots els valencians ens agrada.


Després de estar tots els dies de falles lluitant al treball, alçant-te prompte i fins els "COLLONS", de tant de soroll de pólvora, et dona pena que açò finalitze ja que sempre et quedes en ganes de fer i veure més coses, ara els toca ells gaudir de la festa a ple rendiment. I les falles acabaran però lo bonic que les del any vinent comencen amb la cremà.
QUE ENS INDULTEN JA, QUE CREMATS ESTEM TOT L'ANY

1 comentario:

Unknown dijo...

PRIMO, NO SIGUES TAN DELICAT. QUE SEGUR QUE ET GITES EN LA PANXA BEN PLENETA, I AL S´ANDEMÀ EL PRIMER QUE FAS ES TORNAR-LA A OMPPLIR, BANDARRETA. QUE LES PENES EN PÀ SÓN MENOS PENES, BANDOLER.
UN ABRAç