sábado, 21 de marzo de 2009

FALLES CATEGORIA ESPECIAL ALFAFAR

Algunes persones lligades a la festa fallera, pensen que les falles quan més costen o quan més altes siguen son millors. Per a gustos colors encara que pense que les falles son monuments crítics i que especialment estan fets de il.lusió, treball i molt d'amor. I això es lo que la falla de A.D.I.SA. ens han demostrat a la nostra comissió, l'estima i l'amor que han ficat aquestos xiquetes i xiquetes de esta escola d'educació especial, ens deuria de replantejar lo que es deu de fer a una falla.
Si lo que hui em vist a les seues cares, eixes expressions que mai ningú oblidara, ja siguen grans i xicotets em apreciat a estes persones, ja que es pot fer critica al monument, si alguns polítics dir-la paraula "CRISIS", els a costat un mon, ells amb la seua tendresa ho han plasmat a un ninot, encara que deia" CRIS,CRIS, CRIS,CRISIS", les obres d'art no es mesuren per lo gran que son, si no per la seua qualitat, i aquesta falla encara que xicoteta, possiblement siga la MILLOR falla d'alfafar.
Si els fallers vegem en la CREMÀ de la falla el començament de la festa, en aquesta falla ens han fet passar els moments d'alegria més grans que hi han, ja que amb musica, traca i gent, els valencians solem fer festa, i si això li agregem estima i molt d'amor i compressió, veurem i farem alguna cosa gran per la societat, ja que aquesta falla no parlava de crisis, si no de valors que ens han fet pensar molt, ja que els verdaders necessitats som nosaltres, ja que ells ho tenen tot" IL-LUSIÒ, AMOR, ESTIMA DELS SEUS ", i sobre tot tenen als pares que es ho donen tot.

Si algun negat no fer-ha lo impossible a les seues mans per parar, la llei de dependecìa estatal i es ficara a treballar en la direcció d'ajudar i de solidaritzar-se en els desprotegits i desemparats, altra cosa ens passaria. Ja que no sols deguen de recordar-se d'ells una vegada al any, si no tan sols no deixar-los sols tots els dies, ja que ho necessiten.
LA SINFONIA Nº3 DE BEEHTHOVEN "LA HEROICA",L'HE FICAT PER ELLS JA QUE SON UNS HEROES TOTS EL DIES.

2 comentarios:

Unknown dijo...

No es mes cego el que no veu, si no el que no vol vore. Possant esta entrada en el teu blog, i en les paraules que escrius, es dona per anteç la clase de persona que eres. Si els nostres representants politics ( que en la gran majoria son mes minots, qu'els ninots en si ), tingueren nomes que una quarta part de la cinsseritat i tendressa que aquestes persones, un altre gall mos cantaria.

JFERRAN - BLOC SEDAVÍ dijo...

Willy, eres gran, més d'esperit que de cos, només persones amb un cap ben moblat, sentit comú i sobretot molta tendresa poden expressar el que ens regales... Moltes gràcies per ser com eres.