miércoles, 14 de enero de 2009

POC A POC AMICS!














Fa uns quans dies ,a decembre del any passat varem esmorsar tres amics i deixe esmorsar, va eixir la idea de fer un blog " BARRACO POC A POC", del que fariem particips al amics de tota la vida, també ens va ajudar el nostre amic "JR".
Una de les coses més importants a part de la familia, per a mi son els amics, i en aquest blog meu ja tinc varies entrades sobre el amics, i no me desagrada la idea que a traves de la xarxa, estigam en contacte.
Enlla per els anys 87, jo estaba fent el servici militar a ZARAGOZA, i vaig tindre permis per gener on es celebra el dia de SAN SEBASTIÁ, el sant sol ser un icone per els alfafarencs, i també es on sols ser enviat quan jugues al "truc", molt propet del campanari.
Em passat molts moments junts, i ara estem començant un projecte que fara que sigam enganjats en la amistat per sempre. Sempre em estat units desde fa molts anys, i si tire la mirada cap darrere, podiem parlar sobre les festes en la planta baixa de "TERE, TINO,PARTIT COMUNISTA BENETUSER, CASA MENA, I ETC.". Quantes festes i quantes vivencies em corregut i sobre tot em sigut una penya que sempre em deixat entrar a gent nova, i quan an volgut ens han deixat llibrement.
Si mirem cap darrere sempre ens quedaran records, pero deguem de mirar cap endavant per fer més records.
GRACIES A TOTS VOSALTRES, PER SER ELS MEUS AMICS.

2 comentarios:

el coco dijo...

ye wily enises fotos en cara tenies moño jjajajajajaja

el coco dijo...

pero eres un crak escribint