jueves, 29 de enero de 2009

EDUCACIO PER LA CIDADANIA

Ja era hora que algunes persones els donaren en la porta en la cara, ja que la manipulaciò es molt alta en la clase politica aleshores, ja que la sala del tribunal supreme de lo contencios, i per una abrumant partidaris del que els xiquets donen esta asignatura, han sigut majoria i les seues señories que d'aço saben un poc, han demostrat que la separaciò de les competencies ESTAT-ESGLESIA, son plausibles.
Ensenyar que no adoctrinar, ja que de doctrina saben ells un poc mès que ningu, ja que sobre una xicoteta mentida, s'han erigit en una gran multinacional.
Fa anys a un grafitti al carrer ficaba " SI DIOS EXISTIERA, NO HABRIA IGLESIAS", i quanta raò portaba eixe home. La meua fila i les meues nebodes estudien eixa asignatura, i no te res de especial, perque no es preocupen de llevar les classes de religiò de la escola pùblica, aixo no es adoctrinar a que no.
La moralitat es demostra fent el bè tots els dies i no tan sols anant a l'esglesia un dia per setmana, i donant-se maotades al pit, aixo no es caritat cristiana, ja que la gent que li fa falta les ajudes de normal no va a l'esglesia, ja que solen ser majors, invalits, o gent marginada, i perque no al-ludir als pobrets de tot el mon.
La educaciò deu de estar al carrec dels pares i no dels profesors, ja que aquestos tan sols deuen ensenyar, i si els pares no els carreguem de força al mestres, els nostres fills sels apujen a la xepa. Els valors de la asignatura en questio son molt pareguts als que porten la gent de base cristiana, i si nos que es llitgquen el llibre.
WILLY.- TANS SOLS DIC QUE SI VOLS QUE ET RESPETEN ,RESPETA I FES PER QUE EL ESTAT SIGA TOTALMENT LAIC, I ACOFENSIONAL, I QUE CADAESCUNA DE LES RELIGIONS ES DONE TAN SOLS ALS SEU LLOCS DE REUNIÓ, I DEIXEU LES ESCOLA PER ESTUDIAR.

No hay comentarios: