sábado, 31 de enero de 2009

GO PAU.GO LAKERS!






Aquest any es la segona vegada que PAU GASOL , va als" ALLS STARS" de la NBA., possiblement per números i estadístiques no deguera de haver anat, encara que de vegades lo més important no son els números que faç, si no els que no deixes que faça el altre, en resumides contes això es diu els INTANGIBLES, la feina bruta que ningú li agrada fer, encara que es deu de fer i es la que et fa gran, i la que al final sol donar els títols a la millor lliga de basquet al mon.
Ara si que esta complint el seu somni, i el meu també ja que es declarem LAKERMANIACS convençuts, estem en disposiciò de dir que a poc que tingam un poc de sort guanyarem la lliga a la n.b.a.
Desde els anys 80 , no m'alegrava de vorèr el basket americá ja que eixos jugadors de la foto el verdader DREAM TEAM, si que donaven ganes de vorer-los.
També hi ha que recordar que en altres apartats de eixa verdadera festa del basquet, tambè hi hauran dos espanyols més, ja que MARC GASOL I RUDY FERNANDEZ, son mereixedors de estar en el partit dels novatos ù i el altre en el concurs de mates, jo els invite a que deixen el nom del basquet espanyol lo més alt possible.

GO PAU, AQUEST ANY SI ,JA ENS TOCA GUANYAR.GO LAKERS FOR EVER.

No hay comentarios: