sábado, 17 de septiembre de 2011

SPAIN-FRANCE....LIETUVA

No m'agrada com juga la selecció espanyola de basquet, i ho dic i ho vinc diguent desde el primer dia que comença la seua preparació per el EUROPEU DE BASQUET.
No pareix coherent el meu plantejament ja que estem a la final, pero si em deixeu explicar-me ho fare:

1- SI UN EQUIP DE GENT XICOTETA NO FALLA CAP TIR, GUANYEN SEGUR......Com això no es possible, PASSAREM al 2 precept.
2.- Per això es diu basquet i la cistella esta suspesa a una altura, per aixo en basquet PREDOMINEN LA GENT ALTA.....
3- Un equip de basquet consta de 12 jugadors, quanta més gent jugue millor, quanta més gent participe millor, ja que aixi tens més posibilitats de guanyar, més varietat de joc i més garanties d'exit.
                                   JOC INTERIOR.....
Dic que no m'agrada com juguen, no per el potencial dels jugadors que el tenen i molt. El millor joc interior del campionat i quasi diria que del mon, n'hi ha una versatitlitat bestial amb el GERMANS GASOL I UN TOT PODEROS TAPONADOR COM IBAKA.


 JOC EXTERIOR...

Amb un tot poderosos i letals jugadors com NAVARRO, RUDY Y CALDERON yo diria que anem ven coberts, pero si de 3 jugadors 2 passen desapercebuts, mal anem.
  Si un dels bases més prometidors de basquet mondial pareix que encara esta de vacançes, com no es altre que RICKY RUBIO, i jugadors que han segut MVP de la ACB com SAN EMETERIO no juguen, no se com pot pensar que aquest equip juga bé, amb tant sols 3 jugador sque estan següent efectius amb el seu joc en atac, 3 jugadors que son capaços de fer 60 punts o més els 3 solets, amb jugadors com els GASOL que ells tan sols poden agafar quasi 20 ò més rebots, podriem pensar que podem guanyar. 
Esta clar que si estos 3 jugadors no fallen tenim possibilitats de guanyar, si els jugador que eixen desde la banqueat fiquen i aportent punts, no es que guanyarem es que el exit estara assegurat.
Per un altre post en este blog sera el analisis del pas de VICTOR CLAVER per la selecció, no soc molt partidari del seu joc, peró hi ha que dir que si que podria haber jugar algun minut més, i qui millor per marcar a un jugador tan fisic com PIETRUS, jugador que en algun entrenament al seu equip VALENCIA BASQUET CLUB ell defensa.

                               GLORIES I GOJOS AL VALENCIA BASQUET CLUB....

Posiblement el millor equip D'EUROPA, ja que si no em recorde mal crec que som el unic equip que te 3 jugadors a la final del EUROPEU a LITUANIA..que han jugat al equip l'any passat i amb DOS SELECCIÒNS DIFERENTS." VICTOR CLAVER, NANDO DE COLO I PIETRUS"......

1 comentario:

willy dijo...

El basquet em fa somniar.scarilo em dona de que pensar
Enhorabona