domingo, 11 de septiembre de 2011

BASQUET ESTRATEGIC.......

Si com de jugar a estrategia de guerra, hui el partit entre ESPAÑA I FRANCIA, ha sigut d'eixe calibre. Pot pareixer vergonyos de que algun jugador  GALO no haja jugat "GENS NI MIQUETA".
Totes les estrategies son bones si arriben al seu fi. pot ser que els francesos no vulguen jugar contra equip més preparats fisica i mentalment, uqe ESPANYA tan sols jugue amb 7-8 jugadors, jo no sere el que discutisca L'ESTRATEGIA de SERGIO SCARIOLO. pero si que dire que a mi no m'agrada.
Amb el millor equip en pista de tota la vida del basquet espanyol, una generaciò que ens pot fer somniar, no podem estar jugant exclusivament amb l'inspiraciò dels GERMANS GASOL I NAVARRO.
Esta clar que els nostres pivots son els millors del campionat. los dels germans GASOL, s impresionant però si el joc exterior no esta inspirat i no dfiquem els tirs, no es pot obrir la zona per que els nostres pivots destrozen al rival.
Sincerament lo de FRANÇA no em pareix mal si els eix bè. si perden el seguent partit de quarts deurien de ser eliminats de per vida de la competició...........
Es imposible que els fajen algun acte discilpinari, ja que SCARIOLO tampoc fa jugar a alguns jugadors durant els partits encara que guanyem de 30...DE VERGONAYA I VISCA EL BASQUET D'EQUIP.....
Nosaltres a lo nostre i com sempre dire jo tan sols vuic ganyar el últim partit del campionat, em tque el equip que siga.........

1 comentario:

Tente dijo...

Me parece lógico que quitara minutos a sus figuras el equipo francés. Pero no jugar nada creo que es un fallo.
Igual de fallo que no sentar a los titulares hasta el final... es que sin ellos España no podía ganar a Francia... iba a perder Francia seguro!!!