viernes, 24 de septiembre de 2010

UNA DE SAL I ALTRA DE SUCRE.


Estic ja fa uns dies un poc depresiu, ja que desde el estiu al lletgir un bloc (http://yanopuedoperoaunpuedo.blogspot.com/ de un xic que jo reial ment no el conec, però em vaig familiaritzar amb ell i la dona, i feia comentaris al seu blog i al seu perfil de facebook. Però una de les coses que més me impacta va ser vorer el seu documental a la televisiò espanyola, en la que ei explicava la seua enfermetat LA E.L.A., enfermetat molt cruel i ara de moment no te soluciò, i explicava com es sentia i deia que VIVIA AMB LA CARCEL, I LA SEUA CARCEL ERA EL SEU COS.
La E.L.A. atrofia els musculs del cos et vas paralitzant i poc a poc molts musculs del cos es paren , veus com et deteriores i veus com la teu vida va a menys.Raùl me ensenya que la gent que estem bé no tenim dret a protestar, ja que ell sabia el seu final, que aquesta nit a tingut efecte. D.E.P. RAÙL.
El sentir que ell es moria i ho sabia, i lo que més volia fer era difundir i exibir la seua enfermetat, per fer que els senyors dirigents MADRILENYS ajudaren als DEPENDENTS, i no fer lo contrari negant-li el aigua i al final demanant.li a la dona que tornara part dels diners de l'ajuda, ja que si la ESPERANZA es l'últim que es perd, a la SENYORA presidenta de la COMUNITAT MADRILENYA se li deuria de caure la cara de vergonya de no donar ajuda als més necesitats.
Hui es un dia molt especial ja que desprès de enterar-me de eixa noticia tant dolenta via INTERNET, ja que hui eixe es el futur, m'han donat un altra noticia bona ja que la meua cosina SILVIA I no sense moltes dificultats a tingut un xiquet de nom URIEL" ARCANGEL", si no fora per les bones noticies que li donen a u mateix, no es podria viure.
També els del POWER m'han donat una altra sorpresa ja que han guanyat als anfitrions de la SUPERCOPA, ES EL CAMI PER ANANT CALLANT BOQUES,ja que hi ha gent que es mereix que li diguen les cosses a la cara.

Ja fa temps que la meua madrina FILO, esta molt mal.lalta, pot ser que el temps al seu rellotge de arena s'estiga acabant, li desitge que lo que estiga amb nosaltres siga lo mès feliç que puga, ja que ella sap que els seus fills estan amb ella.

EN LA VIDA HI HAN DIES QUE COMENÇES MAL, PERÒ ELS ACABES BÉ, AIXÒ ES LA VIDA UNA DE AMARGA I ALTRA DE DOLZA.
- D.E.P RAUL MIRANDA EIXE XIC QUE M'HA FET SER MILLOR PERSONA.
- FELICITATS PER LA BENVIGUDA DE URIEL.
- I A MA TIA FILO LI DONE MOLTS BESETS ,JA QUE ELLA SAP QUE LA ESTIME MOLT.

1 comentario:

RAÚL dijo...

Willy solo quería agradecerte tus palabras hacía Raúl. Gracias además por apoyarnos siempre. Un abrazo. Nuria