martes, 28 de septiembre de 2010

29 DE SEPTEMBRE 2010!!!!!!


Anar o no anar, fer o no fer vaga?, He ahi el dilema.
El que vulga que ho faça, i el que no que el deixen treballar.
Jo aniré a treballar, ja que no vuic fer-li el cul gros a ningú, ja que els que pensen que aquesta vaga, va en contra de tan sols del GOVERN CENTRAL, S'EQUIVOCA.
La gent normal esta despolititzada i tan sols pensen lo que altres es diuen i lo que ix per la T.V.,i a mi no em dona la gana de pensar aixo.
El govern central te la seua part de culpa, però así al PAÍS VALÈNCIA, les competencies de treball les te la GENERALITAT.
Tots en part em tingut la culpa de lo que ha passat, ja que la gent s'ha gastat lo que no te, i altres s'han gastat lo dels pares, mol bonic lo de que els pares t'ajuden, i que et donen quasi tots els dies de dinar, i que facen d'algo més que de iaios, eixes cosses en part no ens han fet vorer el bosc.
El govern del ESTAT no ha sabut dir a la gent que la cosa venia mal, ja que això no l'agrada a ningú, ja que el que haguera dit que venia mal 2 anys abans de vindre li hagueren dit que estava boig, i que era un negatiu de collons.
En ESPANYA som especialistes en envidia i en intentar fer que els que tenim al costat fracassen, ja que el sentit d'ESTAT, alguns s'els passen per el COLLONS. Ja que per manar fan lo que siga, desde el que "ESPAÑA SE PARTE", i demès parides aixi, ja porten 6 anys intentant matar al govern de l'estat que va ser elegit democraticament. Els espanyols ens agrada riures de les desgracies de les persones.
Els sindicats ja fa anys que pergueren les formes, però també dic que quan estem treballant en algun lloc i ens tiren, volem que un advocat i si pot ser de C.C.O.O., ens defense. LA HIPOCRESIA es clau a ESPANYA.
I no fa falta dir que si defens les teues cosses a l'empresa i aquest es el meu cas, pot ser que et quedes soles i sigues el únic que se li veja el CUL.
La vaga la fet un poc tard, i no pense que es deuria de fer fa 2 anys, ja que fa 2 anys no estava clar lo que defensa aquesta vaga, per això torne a dir que la gent de política no te n'idea.
M'agradaria poder dir-lis als que manen que no tinguen tanta cara de rodejar-se de lladres i de LAMECULOS, ja que d'assessors el mon esta plé, i de que que guanya 6000 euros al mes plenissim, ahi es un punt on la gent si que deuria de de fer vaga, i no pensar que els que manen al seu costat ho fan bè, ja que som la COMUNITAT-PAÍS, que mes atur de mitja, la que més deu de mitja, i la que els empresaris-amics de PAQUITO, li diuen a la cara que es un moros, i pague lo que deu.

PER EIXES RAONS NO VAIG, JA QUE SI QUE M'AGRADARIA PODER DIR-LOS A LA CARA A TOTS ELS QUE MANEN QUE HO FAcEN BÉ, I EL QUE FIQUE LA MA AL POT QUE SE LA TALLEN.
MARE SI AIXÒ FORA AIXI, EM FIQUE UNA "ORTOPEDIA JA".
SI TOTS PENSAREM MÉS EN TREBALLAR I MÉS EN ESTALVIAR, ALTRA COSSA ENS PASARIA. JA QUE LO MÉS DIFICIL ES CENVIAR LA MENTALITAT DE TOT UN ESTAT.
I COM QUASI TOTS ESTAN EN CONTRA DELS FILLS DE LES VAQUES , JO EM SOLIDARITZE AMB ELLES. PER AIXO DE LA FOTO.

No hay comentarios: