jueves, 14 de enero de 2010

VIATGE A LA CIUTAT DEL SOMNIS. BADALONA.






Tots els somnis si es treballen es poden fer realitat, i si ho fem podrem. Lo mès bonic es que per fer-ho, deguem de tindre un lloc i si el somni va de BALONCESTO, eixa ciutat es BADALONA.
El dia 9 de GENER vaig anar a donar suport al meu equip de basquet VALENCIA BASQUET CLUB, que jugava a BADALONA contra el equip de eixa ciutat. Un viatge amb un poc de penuries, i també un poc gelat amb mìnimes a tot l'estat espanyol, i lo mès xocant es que ens tocarem la cara i perdre per 11 tants de diferencia no es lo que ara em preocupa, ja que lo que vull transmetre en aquest escrit es lo bé que es viu alli el basquet.
Al aplegar a BADALONA, varem fer una escapada al centre comercial que hi ha al costat del pabelló i que te per nom "MAGIC" CENTRE BADALONA, varem anar per el centre comercial i varem vorer als bars que en tots estava ficat el partit de basquet corresponet a la jornada de la A.C.B., entre el REIAL MADRID-MANRESA, ningú era el JOVENTUT DE BADALONA, equip local.
Desprès varem apujar al sostre del CENTRE COMERCIAL, justament d'alt dels cines on hi han, unes canxes de basquet les quals la gent les alquila i pot jugar al basquet, a l'hora que vulga. Això si que em va impresionar, i no que l'equip perdera el seu partit, que ens gelaren tots i que la meitat dels jugadors tingueren grip.
L'ambient que es viu a tots els llocs m'agrada, i fins i tot ens agradaria que això es fer-ha per açi, ja que si tots ferem per el basquet la meitat que fa el meu amic i president de la meua penya de basquet PENYA EL TRIPLE "ANTONIO RAMIREZ", gent que també viu per el esport que ens agrada, i que sol defendre la seua postura encara que alguns periodistes no tinguen n'idea de lo que diuen.
Ja esta bé de sols apojar a un esport, i de fer events que no ens porten a cap lloc, ja que hi han esport que no tenen el nostre suport i que tenen més practicants al nostre PAIS, que la FORMULA 1 O LA VELA, ja que el HANDBOL, I EL FUTBOL SALA tenen moltes llicencies a la nostre territori.
Tony va conseguir lo que mols que treballen al nostre equip no aconsegueixen, i no es altra cosa com demanar-li a uns xics de CATALUNYA que ens deixaren jugar amb ells a les canxes de basquet a BADALONA, i jugar un 4 per 4.

EIXE ES EL ESPIRIT DE LO QUE PEPU VOLIA DIR AMB LO DE BA-LON-CES-TO.

No hay comentarios: