miércoles, 6 de enero de 2010

DINAR EN FAMILIA.




Com manen els canons, i mentres els pares vulguen i es mantenguen en peu es farà el dinar de reis a la família de ma mare MARIA "LA CHAVES". Com cada any solc anar men de mati a ajudar als majors, i es ajude a portar els atifells i les cadires, més que res faç companyia, ja que lo de fer la paella NO VA EN MI.
Voluntariós com el que més però la cuina no va perdre un cuiner reputat i afamat, més bé guanya un PINCHE, això si voluntariós i amable com el que més.
Poc a poc solen vindre els meus cosins i germans, desprès i practicament a última hora, en sol agradar donar-los canya, i ficar-los en situació, seria molt bonic seguir en el dinar de REIS encara que no pogueren fer el dinar els MAJORS.
Se solen en aquestos dies parlar amb gent que fa temps que no veus, i això es molt bonic i més a més si U s'ho passa bé.
Que millor que poder gaudir de la FAMILIA i dels amics, en dies aixìna, a mi en particular m'agrada molt aquestes reunions familiars, i espere que la gent s'ho agafe un poc seriosament i pugam fer-los el dinar als PARES I MARES, algun dia d'aquestos i espere que no passen molts anys per realitzar-ho.

No hay comentarios: