sábado, 21 de noviembre de 2009

LA VALL DELS CAIGUTS.

Fa uns 15 anys quan em vaig casar vaig anar a MADRID, a vorer a uns parents de la meua dona, una vagada de tantes estan en el seu apartament de VILLALBA, vaig vorer a la distancia la CREU, que esta a LA VALL DELS CAIGUTS. Jo li vaig dir al cosi de la meua dona que ens portara alli, per fer una ullada, qual friki que soc.
No anava a escriurer res, ja que m'esperaba al dia de SANTA CECILIA, patrona de la mùsica per fer-ho, però ahir llegint la prensa em doni conte del dia que estaba. Ja hi ha una generaciò que no ha viscut amb FRANCO, i que no saben ni qui es, encara que hi aixca gent que el tinga en ment quasi tots els dies.
La LLEI DE MEMORIA HISTORICA, prohibeix manifestacions i exaltacions del dictador al VALL DELS CAIGUTS, en tre altres llocs.
La gent que no anat per alli, li recomene que vaja per que es façen una idea del monument MEGALITIC, que es allò, ben disenyat i ben fet amb sugor del presoners, i ejecutat per un dels millor ingeniers de l'epoca, per supost`presoners repùblicans.
Jo vaig estar alli amb la meua dona, i al entrar hi habia una camera grabant sense identificcaciò i lo mès xocant que d'amunt ens entrevistent al cosi de la meua dona i a mi. Jo pensaba estos FILLS DE PUTES, ens preparen alguna cosa mala, però en despres que era una televisiò seria, no era CANAL CAMPS, si no una de les televisions autonomiques mès series i respetades per la critica, i no era altra que la TV3.
Ja esta bè de mirar al pasat i mirem endavant, ja que els morts morts estan, i deixem-los que descansen en pau, però no se debia de haber permitit eixa manifestaciò, en un llloc on hi han mès morts de una part que d'altra. No hi ha que pedre la prespectiva però debem de treballar per que al proper any , jo en particular ni m'enrecorde del dia que era el 20 DE NOVEMBRE, ja que estic fart de escriure sobre estes coses.
ESPERE QUE D'ACI UNS QUANS ANYS, LA GENT ESTIGA TOTALMENT RECONCILIADA.

1 comentario:

CISCO dijo...

Home no es una data per a olvidar,
jo la recordare mentres tinga
bateria en el movil.
Tin en comte qu'es la vespra del
aniversari de Tino.
¡¡¡ARRIBA ALFAFAR Y VIVA TINO!!!