lunes, 16 de noviembre de 2009

GASTRITIS CRONICA.

Fa uns mesos vaig decidir que ja no podia aguantar més eixos dolors, refluxos i demès avatars en la meua panxa. Vaig anar al especialista i em va manar que em fera una gastroscopia ( no li desítje que li ho facen passar ni als meus enemics), desagradable però gracies això em diagnosticaren que tenia una bacteria anomenada "HELICOBACTER PILORI".

Xe quin nom mès bonic?.
-Per batejar a un vaixell, o un aviò.
Lo que em temia es que eixa GASTRITIS CRONICA, que em diagnosticarem s'en aniria prompte, i després de 7 dies de antibiotics. Possiblement la bacteria de marres, s'en vaja per on vingue, o tal vegada no això ho sabre d'ací uns dies.
De lo que estic segur que hi ha gent que no em deixara que em fique bo de la panxa, i el refluje gastric anirà a més quan u llig, o veu certes noticies als diaris o a la televisió.

Jo diria que hi ha que ser molt INUTIL, si deixes un cotxe deixa categoria estancat a la arena, ja que no em crec que el cap de FERRARI no sabera que fer, i que casualitat que ixquen els rescatadors del PAÍS al rescat.
Que dirà el tio MARIANO A BARCELONA:
Menys mal que em anat uns del PP, a rescatar als de ferrari" LUCA,MASSA I ALONSO", estic orgullos de tù"PACO".
JA ERA ORA QUE FERES ALGO PRODUCTIU.

Tan que se jacta de que la culpa la te el tio" SABATER", QUE ES MIRE LA TAXA DE ATUR A LA COMUNITAT, crec que ronda un 22%. Menys mal que em tingut tota classe de events, perque si no ja voriem on estem.
De que serveixen fer tant de EVENT?.
Si forem honrats, alguna cossa haguera quedat lo que passa es que alguns sen van a les butxaques plenes, i altres sempre estarem en inferioritat.
He de dir que ANDALUSIA, te més atur que al PAÍS VALÈNCIA, tinc que recordar que esta governada per els socialistes, però també tinc que dir que a altres autonomies governades per els SOCIALISTES, tenen menys atur i això que allí no han fet tans grans events com açì.
CATALUNYA I ARAGÒ 15%, I PAIS VASC AMB MENYS DE UN 10%.
La CODICIA ,EL NEPOTISME, EL ENXUFISME I ELS MANGANTS son una especie que a LLEVANT espanyol, no son una especie a desapareixer, els que podem desapareixer som la gent honrà.
Senyors no podem sempre estar de festa, ja que això ens pot fer que tingam una GASTRITIS, ja que algun dia hi ha que parar, i lo més gracios que no es para.
Menys saraos i més donar i fer cosses per l'educaciò i la sanitat.
QUANTES PERSONES DISCAPACITADES PODRIEM HABER AJUDAT, AMB ELS DINERS DE LA PARIDA DE SARAO DELS FERRARIS?.

No hay comentarios: