domingo, 12 de octubre de 2008

HI HA GENT QUE VAL LA PENA

"Soc ateu per la gracia de DEU", eixa frase no es meua pero ja podria haber-la fet jo, no em desagrada gens, ja que ven bè pense que si EXISTIRA n'hi hauria gent que patira tant, tampoc n'hi hauria gent que li agrade fer el MAL.
En tots els llocs del mon hi ha gent que val la pena, en totes les religions, tambè en la politica, en les arts i sobre tot en la medicina, hi ha gent que es deixa les vacançes per anar ajudar als pobres al AFRICA, o als llocs mès recondits el mon.
No crec en deidats, tans sols crec en les bones persones, siguen d'aon siguen, qui no greu en " LA MARE TERESA DE CALCUTA, GANDY, VICENTE FERRER,MISSIONERS,ETC..",les `persones som els que ens tenim que salvar, no pot vindre ningù, tambè les persones els unics que podem fer millor aquest planeta per que els nostres fills puguen viure millor, nosaltres i tan sols nosaltres.
Els metges i els investigadors que treballen desinteresadament per que les persones i tota la humanitat vixquem millor, eixa gent deixa la seua vida empenyat i moltes vegades desinterresadament, com " PATARROYO" que ha deixat la patent de la MALARIA perque pugam aprofitar-se tothom, volia donar relevancia sobre PEDRO ALONSO eixe investigador de la malaria que sol treballar per la fundaciò de BILL GATES que treballa per investigar un altra vacuna per la enfermetat que mata mès gent al mon. Tambè hi ha que fer menciò a metge valencia, que un dia vaig escoltar a un programa de radio i que em deixa perplexe el seu grau de solidaritat arribava, a que les seues vacacions les pasava en KENIA operant durant un mes gratuitament, a gent que no sol veure un metge mai en la vida, aquest home es diu PEDRO CAVADAS, te una fundaciò i una web en la que jo i desde que el conec li la recomane a la gent. Te videos de les seues feines operant a KENIA, la seu de la seua fundaciò esta a VALENÇIA, es un geni de la microcirugia i metge de referncia de transplants a la zona de LLEVANT,i sobretot lo millor que te es que despedeix solidaritat.
La gent deuria de voreu per donar-se conter de lo que tenim i que uns altres desitgen al altre mon. Cadaescù pot creure en lo que vuiga, lo que queden son les persones i si nosaltres no ens ajudem, no crec que vinga ningù, eixos xiquets que estan al AFRICA,SUD-AMERICA i tambè en els suburbis de les nostres ciutats, necesiten no deus sino ajuda tangible.


PD.´SI QUE HI HA GENT QUE VAL LA PENA, VISITEU LA SEUA WEB.

No hay comentarios: