lunes, 27 de octubre de 2008

CUSTODIA COMPARTIDA JA!

La societat deu de donar un pas endavant en lo que respecta en la custodia dels fills. Mès enllà de que la gent es separe, no es deu permetre que algunes persones pugen fer xantaje emocional als fills, i que tambè siguen moneda de canvi transacional en el sentiments de les persones.
Segun les lleis la custodia dels fills quasi sempre li pertany a la mare, lo qual lis dona l'oportunit de estar mès temps amb els fills , algunes persones i no totes aprofiten el temps per menoscabar la feina que pugen fer els pares, i sobremanera aprofiten per deixar mal a la part contraria.
Tot es podria solutzionar si la gent ho compartira tot, sobretot els que guanyarien serien els fills ja que una de les coses que es evitarien serien les famoses "maletes" cap amunt i cap baix i jo crec donen una imatge de desolaciò.
Hi ha que ser responsable i pasar la pensiò alimenticia que toque, pero aixo no deu de ser un arma per que algunes mares ho utilitzen, per que els pares pugen disfrutar de una miqueta mès dels seus fills.
Les persones adultes quan es separen tans sols ho fan d'ells, no tenen motius per separar-se dels seus fills, quant mès temps passen els fills amb els pares, mès responsabilitat i mès ganes tindran per ser pare i fill. Se de bon grau que aixo es aixi.
Com tot en la vida hi han detractors, els que diuen que els xiquets no poden tindre dues llars i altres diuen que els xiquets guanyen en estabilitat emocional. Conec a gent que tenen les dues formes de tindre als fills desprès de la separaciò, i jo crec que les dues podrien funcionar sino hi hagueren persones que estigueren per la llavor de crear "ODI" per la parella en la qual van compartir un dia un llar comù. Tots sabeu que del amor al odi n'hi ha molta distancia.
Estic donant-me conter que unes de les persones mès afectades en aço de les separacions matrimonials apart dels xiquets son els iaios, i tambè pense que tenen dret a vore als seus nets i n`ho hi ha dret que eixes persones patixen per els fills i per els nets, per aixo son doblement afectats i han arribat a crear associacions d'afectats en favor de la custodia compartida.
PD.El amor es "ETERN" mentres dura.

No hay comentarios: