martes, 26 de agosto de 2008

GUATEQUE DELS 60 A LA R.I.A.


Els quaranta no son el fi del mon, per mi es el comenzament d'altra mitga vida que ens queda, si coneixes ja a les persones tans anys i encara perdura l'amistat i els nostres fills continuen el nostre cami, el cual el varen comenzar nostres pares, que mès dona quina edat tinga u.
Aqueste personatje meravellos que eix en la foto, va ser la meua pasquera d'abans, quan casi EL GENERALISIMO, no feia molt que habìa mort, ja fan uns quans anys, la festa que ens marcarem per el seu aniversari fon espectacular i la gent seu passa de meravella, com podreu apreciar en els propers videos que es ficaran açi. La veritat siga dita desde el bon rotllo es un poc friki disfressar-se tot hom dels anys 60 i en moda hippy, espectacular, gracios, ben disposat per eixos perfectes anfitrions com son ANNA, PEPE I SERGI.
Aquest aniversari esta ple de simbols com els quaranta, com que fa quasi 2 decades que es deixa de fer, que es el primer aniversari desprès de la era dels pares, als que tambè els agradaba gaudir a'aquells dies, jo sempre estaba esperant que vinguera el 23 d'agost per tirarme a la piscina dels meus amics, LA TIA PEPI era la que anaba per davant en aquest "guisao", aixo a les mares d'avanç els agradaba molt.
Lo millor de tot es que els nostres fills pareix que lis estiga agradant, ja que fan lo mateix que nosaltres fe-hem.
Vos demane disculpes per que la meua camera no ha tret el audio, o com que es dona te un sext sentit per lo que el seu amo no li agrada en temes musicals, e de dirvos que meu passi de lo mès bè,.Jo avanç era dels que guardaba posicions fins" la lenta "a la barra del bar.

Que aço que començem aquest anys eu pugam gaudir molts mes, tambè vuic felicitar a SILVIA I KOBE BRYANT ja que cumpleixen anys el mateix dia que la meua super" germanamiga" ANNA JOSE.


PD-QUE L'AMISTAT DURE MES ENLLÀ DE CAP LLOC.

No hay comentarios: