miércoles, 6 de mayo de 2009

FA 15 ANYS!!!.LA NIÑA BONITA.



Demà farà 15 anys que em vaig casar en la meua dona. Si RECOLLONS, no dic mentides, hui "ALESHORES" es molt difícil que una parella dure tant, JO ja ho se i no em pesa. Millor dit, es lo millor que ma passat mai.
Que bonic es poder GAUDIR, de una persona al teu costat i si es la persona a la que vols millor que millor.
Tot comença uns 3 anys darrere de la boda, ja fa quasi 18 anys, que vaig en el meu FAR que me LLUMENA i es aquell que em fa llum tots els dies, per el que m'alce tots el dies, i la mare de les meues filles. Paiportina d'adopció i mantxega de naixement, encara que ella es d'on esta i parla el idioma del lloc i del moment, si tinguera que definir-la per mi es la" DONA 10", ja que quasi tot ho fa bé i la nota mitja es altìsima, ratllant la MATRICULA D'HONOR. Sempre al meu costat i més a més, lo que més m'agrada es que la gent que ens coneix li te una gran estima, i gran treballadora i millor mare.
El dia de la nostra boda quan la vaig vore vaig estar a punt de marejar-me, la emoció m'embargava i recorde poques coses, eixe dia no veus res més que a la persona a la que vols.
Ens va passar que el cotxe de boda se trencà i aleshores, es va reparar encara que a la foto oficial no estaguera el que era a eixes hores el meu cunyat, també ens canta una amiga un bonic AVE MARIA, que el fotògraf no el fica al vídeo, però lo més important va ser el poder estar a partir d'eixe dia amb la meua dona.
Gracies que es "TANCA UNA PORTA,S'OBRIGUE UNA FINESTRA", ja que vaig coneíxer un amic que em diguè d'anar un dia a PAIPORTA" CUADRICULA", un pub al que jo anava amb els meus amics, aquest xic que treballava amb mi, coneixia unes amigues paiportines, i jo li vaig dir que anarem a fer-se unes copes i com el que no vol FINS AÇÌ.



A si deixe uns vídeos de unes cançons en el que al llarg de la meua vida, a la meua dona i a mi ens agradat per lo que volen dir.Si arribeu a escoltar-los, voreu que els compositors i cantants diuen millor que jo lo que" JO VUIC A LA MEUA DONA". MILLOR DIT NO LA VUIC, ESTIC ENAMORAT D'ELLA.
MORENA PER TU LO QUE FAÇA FALTA .COM DIRIA EL CAPITA MORO D'ALCOY.

3 comentarios:

el coco dijo...

Enorabuena por esos 15 años juntos y espero que allan muchos mas.

ESPERE QUE TRIUNFES JAJAJJAJAJAJJAJAJJJAJAJ

dori dijo...

Despues de 15 años juntos os doy mi enorabuena ya que hoy en dia no hay muchas parejas que puedan celebrar tantos años juntos

FELICIDADES

Unknown dijo...

enhora bona germamic