sábado, 23 de mayo de 2009

EL NIÑO DEL PIJAMA DE RAYAS

Si la presumcció d'inocencia es un precepte constitucional, els polítics deurien de donar eìxemple, ja que si tenen quasi tot pagat, lo que al meu pareixer no deuen d'aceptar son dadives ni regals.
No em val "QUITAME AQUI ESAS PAJAS", ja que si agafen tan sols un centim, això per a mi es la punta del iceberg.
Ja que si fa això que fara quan no el vegen. A España no hi ha cultura de la dimissió, ni borratxo dimiteix ningú, ja que la regeneració política comença per això.Lo últim es a ANGLATERRA, i ahi a dimitit tot lo mon, tan sols per que se han excedit en els despeses dels diputats, o quan ho fan als paissos escandinaus i europeus per menys escandols.
Açì ja els passa als socialistes en els GAL i fondos reservats, i al populars ara els salpiquen amb casos GURTEL I FABRA, a tots els polítics els recomene que al mìnim indici que per favor s'aparten, i als" correveidiles " dels seus partits que feien a la porta dels jutjats a animarlos" ALCALDES HORTA-SUD) , que per favor s'en vagen a cas a treballar, ja que "TRAJES PER A TOTS NO HI HAN".
Si els jutjes son bons per perseguir criminal" TERRORISTES, MAFIOSSOS", tambè seran bons per perseguir al lladres de coll blan i també per perseguir al polítics corruptes, i a eixos que d'amunt donen subvencions a fundacions de partits polítics per beneficiar-se ells. Si no existiren els jutjes i als MANGUIS, els aplicarem la "LLEI DEL TALION" a mes de ú, no li quedarien ni peus ni mans, i eixos mateix que bloquegen la LLEI DE DEPENDENCIA, la ficarien en marxa rapidament per si de cas.

ESTIC FART DELS TIRA LEVITES QUE VAN ALS JUTJATS A ANIMAR ALS LLADRES, QUE ELS BONS DE NORMAL SON ELS JUTJES NO S'EQUIVOQUEM PER FAVOR.
UN POLITIC ES CULPÀBLE MENTRES NO ES DEMOSTRE LA SEUA" INOCENCIA DE INFANT"

1 comentario:

Unknown dijo...

Tinc una samarreta per a tu, te la venc barateta i es diu
" TE QUIERO UN HUEVO " el dibuix es un ou frexit al mig d'ella.
jajajaja....