domingo, 10 de mayo de 2009

DEARBORN??



Molts es preguntaran eixe nom lo que vol dir, jo mateix meu pregunte. Ciutat natal de HENRY FORD,CREADOR DE LA FORD MOTOR COMPANY, ciutat al estat de MICHIGAN i de una població estimada de 1oo.ooo persones. Jo ja em considere un friky i ja m'agrada aquesta ciutat, un blogger com jo que es precie te un contador al seu blog, eixe contador esta referenciat a una pagina web, i es ahí on he vist que desde aquesta ciutat nord-americana, han entrat al meu blog 11 vegades, si la gent que m'entra desde altres ciutats del mon ho fan 1 vegada puc considerar-ho com que ho han fet per primera i última vegada o per un engany, dic que desde U.S.A. me han entrat 3 vegades més, i desde LIMA,BUENOS AIRES, PUERTO RICO, AUSTRIA I ITALIA.
HUI no deuria de haver escrit esta entrada, ja que deuria de escriure de altres coses més eternes i sagrades, pero com aquest blog es meu ,escric de lo que me interessa, ja que soc agraìt m'agrada reconeìxer-ho.
En aquesta ciutat hi ha un campus de la universitat de michigan, i que casualitat que es la universitat en la que va estudiar un dels meus ídols al basquet, com es ERWIN MAGIC JOHNSON ,GRAN BASE DELS LAKERS ALS 80.
VIXCA DEARBORN I EL FRIKI QUE EM LLEGIX.

1 comentario:

Unknown dijo...

Quina ciutat mes bonica, i encara dic mes, quins natius mes autentics. I si no que meu diguen a mi.