jueves, 3 de junio de 2010

L'ONU PER QUE VAL?




L'ONU no se ven bé per que esta, ja que cada vegada que un pais gran, o un pais amb amics poderosos dins de la organització, fan alguna cosa mal ells no actuen per res.
No es pot , ni deu d'atacar preventivament a ningú. Si es vol es pot ficar remei a quasi totes les cosses, menys a una.
- LA MORT. no te marxa enrere ,siga qui ho faça, i més a més si ho fa un país, i també si les persones d'eixe país han patit un HOLOCAUST. O no es recorden de lo que lis varen fer a d'ells.
-No es pot atacar en aigües internacionals, de cap manera a gent que anava en una flotilla, sense molts recursos, per defensar-se.
Ara van per YOUTUBE diversos vídeos, i diferents sobre lo que ha passat allí.
ISRAEL amb força militar i nuclear sobrada per matar a mitja humanitat, l'atac es massa fort per uns quants vaixells i desmesurada en la forma de fer-ho.
Si un país vol conviure en PAU, amb els seus veins també eixe país deu de fer alguna cosa més, ja que als seus veins els sancione i ISRAEL per lo mateix. li riguem les gracies.

Si L'ONU NO VAL PER RES, QUE VAGEN AL "PARO" LA GENT QUE ALLÍ ESTA, JA QUE PER FER LO MATEIX I NO CRIDAR L'ATENCIÓ A NINGÚ NO FA FALTA GENT.
JA QUE ELS ATACS PREVENTIUS NO TENEN ALTRE NOM PER MI QUE EL DE "ASSESINATS", SI EL TRIBUNAL PENAL INTERNACIONAL FUNCIONARA BÉ, ALTRE GALL ENS CANTARIA.

No hay comentarios: