miércoles, 16 de junio de 2010

ESPANYA, ÑA, ÑA, ÑAM!!!!!!





En ESPANYA tenim un sentit del ridÍcul i del humor molt elevat, ja que si la selecció d'Espanya haguera jugat contra JAPÓ, algù haguera dit despres de la perdua del partit al mundial de sud-africa que " ens han ficat el cul com la bandera del JAPÒ", o siga els han obert i ficat roig.
Lo que passa que em jugat contra SUISSA, i hi haben altres componets per perdre.
-Si parlarem de la seua SENYERA, diriem que en la creu blanca, ens han apuntat en tot el fogò, i ens han acertat.
- I l'altra opció era i crec que es , que deuriem de perdre, ja que com tots sabeu en el país de HEIDI, i han molts diners, i pot ser que al deixar-se perdre en paguen certa part de la crisis que tenim ací.
En aquest estat el solem riure de tot i parlar de moltes cosses, ja que escoltes a la gent i si guanyen som els millors i si perden son els pitjor, "jo flipe en colors", ja que de normal sempre venem "EL OS ABANS DE CASAR-LO".
Com tots saben de futbol, jo que no tinc ni idea també vuic parlar, ja que si front a la muralla helvetica, fiques xicotets mal anem, deuria de haver ficat algun alt "LLORENTE" per desgastar al rival i a la segon part eixir a correr més que ells i si amb els jugadors que tenim a sud-africa no hi ha prou altura que cride algù dels germans GASOL.
Ara es diu la " ROJA", i la gent tarareja uns sons guturals, com himne i jo torne a FLIPAR MÉS EN COLORS, per que no fiquem a PAQUITO EL XOCOLATERO com himne nacional, ja que al ballar-lo et fiques junt i agafat al teu company.
Esta clar que la patrona d'ESPANYA, tant llunt de SUD-AFRICA no te influecia, jo particularment convidaria a una SANTA RITA, ja que ara deguem de fer un imposible guanyat els 2 partits, i que més santa que l'alcadesa de VALÈNCIA, que gracies al merder que va fomentar al NOU MESTALLA encara no estiga en marxa, ja que el socialiste varen ser durament atacats si no feien que el VALÈNCIA C.F., especulara amb terrenys, es malgastara els diners que no tenia i venguera tots els jugadors bons que tenim.
JO PARTICULARMENT PASE DE TOT, I COM NO JA QUE HE DIT UN GRAPAT DE ANIMALADES, EM VAIG A RESAR, JA QUE SI NO ES AIXI POT SER QUE NO GUANYEM EL MUNDIAL INTERPLANETARI DE TONTERIES EN MASSA.

I COM NO, JO APOJARE CAUSES PERDUDES:
- GO LAKERS.
- GO VALENTINO ROSSI.
- GO FERRARI.
- GO, GO ,GO..................... FINS ALTRA.



EL MON ES UN DESGAVELL, JAJAJAJJAJAJJA.
I JO SE QUE NO SE RES. JO EM PASSE AL FUTBOL FEMENI.

No hay comentarios: