jueves, 5 de marzo de 2009

KAOS AL VALENCIA C.F.


Si meu conten no meu crec, estic flipant últimament en colors ja que açó que passa al equip de futbol, es normal a molts equips, però no em crec que estigam en quiebra tècnica, i que ningun polític no done solucions açò.
Así en VALENCIA es normal guanyar vots, si fiques com senyera a la RELIGIÓ(MARE DE DEU), I AL ESPORT(VALENCIA C.F.),ja que a la gran majoria de gent, no es interessa uns altres temes, i menys polítics.
Tan sols ens recordem de STA. BARBARA quan trona, i ara poguera ser molt tard per poder salvar al VALENCIA C.F., equip senyera de aquest PAÍS. Si els "TARROSOS DE FUSTA" que ficaren a JUAN SOLER "GENERALITAT", ara es dedicaren a arreglar el problema altra cos ens passaria . Amb SOLER es garantien que la pau social al equip duraria prou de temps, i ens em donat conter que això era una MILONGA, i que lo únic que a passat es tot lo contrari, ja que em dilapidat el patrimoni del equip i de PAU res de res.
A la generalitat feren lleis per que el equip no patira mai més i es beneficiara i lo únic que em guanyat es tot lo contrari, tan sols que alguns es feren rics a costa del erari públic, i si no que li ho diguen als de "PORXINOS" ( JUGADORS DEL EQUIP TENIEN TERRENYS ALLI), que per cert el comprador de eixes parceles (NOZAR)esta en quebrà tècnica i ja veurem si es fa la ciutat esportiva. Per cerT el amo i senyor de PORXINOS ES EL BBVA. També dir que el VALENCIA C.F., ja els ha dilapidat.
Reparcelaciò super positiva al antic camp, per que en els diners de la venta de les parceles ,forem el millor equip de EUROPA" ." Walt disney no tenia tanta fantasia", i aquest any possiblement no entrarem en la champions, i si no es entra serà una ruina per al equip.
I utilització de terrenys públics per fer el camp nou, això no li seria permitit a cap persona fìsica, sin ser automàticament acusat als jutjats.
Per cert el CAMP al meu gust es fica en una zona molt saturada per cotxes als dies de partit, però això en dona un poc de volta i mitja.
Açò ha sigut al final lo que esta passant a la vida pública normal i quotidiana "xanxullos,mentides, i nepotisme, etc", ja que de ser els millors passem a estar dins l'acequia i això es pot empitjorar, ja que si no comencem a vendre jugadors no podrem fer front als deutes. Si venem als bons" VILLA,SILVA,..." el equip per qualitat ho notara, però si no ho fem ho notarem tots, als jugadors acomodats els demane que donen la cara i que s'en vagen a sa casa sense cobrar" UTOPIC, A QUE SI", eixos no es van ni en aigua calenta" ALBELDA,ANGULO,ETC....".
Senyors el que la faça que la pague, i el que siga el amo que ho pague tot, ja que si entra per "lucrarse", ara que ens deixe sense deutes ja que en els sentiments no es juga.
SEREM POBRETS PERÓ HONRATS. AMUNT VALENÇIA C.F.
I COM DIA ALGÙ " A ROBAR A SIERRA MORENA".

No hay comentarios: