domingo, 6 de junio de 2010

DESASTRE MEDIOAMBIENTAL AL GOLF DE MÉXIC!!!!!!!!!!!!!




Com ven be diría u dels polítics ineptes que podrá governar el nostre país en les properes eleccions a ESPANYA, lo que ha passat al GOLF DE MEXIC amb el petroli que ix alli, ell diría:
................SI SALEN UNOS HILILLOS DE NADA.

M'agrada lo que esta diguent BARACK OBAMA, el president no esta disposat a que la petrolera BP pague dividends mentres que no pague a tots els afectats. Es vergonyos dir que estan pagant molt bé als peixcadors per que deixen els seus vaixells per netejar el petroli.
El medi-ambient i el planeta TERRA, corren perill i el que ho paga es i son la gent que viu allí, la gent de la BP no saben de la gent que viu al GOLF DE MEXIC res, no saben que eixa gent no podra treballar mai més la peìxquera i el turisme com ho feien avans.
La globalització beneficia a molt poca gent, els gran capitalistes els defraudadors els especuladors i els corruptes son als que més han beneficiat.
El capitalisme es cruel, però el neoliberalisme es encara més, eixa gent tan sols vol el seu benefici i els seus lobbies son una mafia que ho controla tot i d'amunt si tenen als mitjans de comunicació al seu avast, fan que els seus logros siguen bons i que els contraris no valguen res.
ELS ANSARS DE TORN, i el voltors economics, NO TENEN PROU, volen més volen tot, i lo que més m'agrada es que han conseguit despolitizar a la gent, i capgirar a la opinió pùblica diguent que els sindicats no son necessaris, i no es que no siguen necessaris que per mi ho son, lo que passa no son eficassos.
Aquest gent que tan sols pensen en l oque guanyen i no es preocupen per la gent, tenen sort que no hi ha un altre sistema economic, ja que ells s'han encarregat de que no hi aixca altra alternativa social.
Molt bé al PRESIDENT BARACK OBAMA,es el primer mandatari que de moment es esta plantant cara, ara m'agradaria que el listo de torn, JOSE MARIA AZNAR, que lo ùnic que fa es desprestigiar el seu pais, que vaja arreplegar el petrolì, que no va llevar en GALICIA. Que s'enfangue un poc i aixina tindra motius reials per fer conferencies.


SI ELS DIRIGENTS DE LA "BP" NO TENEN FEINA AL ESTIU QUE PASSEN PER EL GOLF DE MÉXIC A AJUDAR A LA GENT A NETEJAR LA SEUA CASA, ESTA CLAR QUE NO ANIRAN I SI QUE ANIRAN A JUGAR AL GOLF, JA QUE SON UNS GOLFOS.

No hay comentarios: