viernes, 9 de julio de 2010

LA CONDICION HUMANA.





Hui anava a parlar sobre el sorteig de la eurolliga, en la que el POWER VALÈNCIA BASKET CLUB ES VA A ENFRONTAR A UN GRUP PROU DIFICIL( PANATHINAICOS,EFES PILSEN, ARMANI MILAN, OLIMPIA LJIUBIANA, CSKA MOSCU). També volia parlar de la EUROLLIGA i la mafia que la dirigeix, donant a cert nombre de equips llicencies A, que els dona possibilitat de jugar sempre que vulguen i donant la possibilitat de que els jugadors es vagen més fàcil el anar-sen a eixos equips, no vuic escriure molt dels BERTOMEU de torn, eixos carotes que faran que el basquet s'acabe en molts llocs a nivell professional.
També volia fer referencia a que el "PVBC", ara amb pocs diners es quan la gent més els deuria de recolsar, encara que certes persones no els interesse que ens vaja bé.
No vuic deixar de escriure un poc sabre la SELECCIÓ DE FUTBOL D'ESPANYA, eixa desconeguda per molts, però que al guanyar la gent com es natural s'enganxa, encara que a moltes persones no els agrade res, esta clar que la gent sol anar en el cavall guanyador.
Però m'ha donat conter que la condició humana de les persones no te desperdici , ja que hui seguint un blog de un amic RAUL MIRANDA(yanopuedoperoaunpuedo.blogspot.com), que desde el meu blog es pot accedir, i llegir una de les seues entrades, em done conter que les persones , millor dit algunes persones es mereixen lo pitjor, eixa gent que creu que la jutjaran quan vinga el REDENTOR, deurien de patir un poc abans dels seu judici, ja que no es de rebut que RAUL amb una enfermetat que el te en una pressó, i eixa pressó es el seu cos, tinga que pagar la seua ajuda que te concedida en "la llei de dependencia", i que eixa gent no es done conter que ell si que li fa falta i no a altres que de segur que tindran ajudes, ja que l'equip de futbol de ALCORCON, haura tingut ajudes del ajuntament i de la COMUNITAT DE MADRID.
No es de rebut que la gent s'emocione amb el futbol de la roja, i que no ens emocionem i ajudem més encara quan a una persona DEPENDENT li faça falta l'ajuda.

EM DONA VERGONYA LA HUMANITAT, JA QUE HI HA MOLTA GENT MORINT-SE DE FAM, MENTRES ALTRES ESTEM PENDENTS D'UN OCTOPODO ALEMANY.

No hay comentarios: