martes, 2 de marzo de 2010

ALTRE ESPIRIT AL BASQUET VALÈNCIA!!!!!!




El altre dia a la seu de la PENYA EL TRIPLE, a quina jo perteny va ser recompensada per la visita del president VICENTE SOLÀ, el qual va vindre a fer-se un cafè, i per poder xarrar, lo normal es que vinguera a sopa però per una reunió de última hora tan sols va vindre al cafè.
Es parla com amics i ens va transmetre il.lusió, i sobre tot ens va transmetre lo gran persona que ets, ja que el vindre al sopar de la penya va ser molt important per tots els penyistes.
Va ser una xarla molt distes, i ens va dir coses que podre dir açí i altres que no, per bé del equip. Tambè ens va contar anecdotes que ens provocaren riatlles.
En el cas SAÙL BLANCO, el club ha disposat que es llevara el pleit sobre el jugador i els clubs que varen fer possible el frau de llei, per el qual no va vindre al POWER VALÈNCIA BASQUET CLUB, i el que ens haguerem gastat i lo poc que haguerem guanyat. Lo mès gracios es que ens el han tornat ha oferir, i com dia VICENT:

--D'AIXÒ RES, I A ROBAR A SIERRA MORENA." FRASES MOLT RESUMIDES PER MI".

Sobre tot VICENT I PACO ,president i vice-president, estan complint amb lo que tenen manat, i no es poc ja que ara tenen que soportar que el presupost del equip, haja baixat mès de la meitat, de 18 mil.lions d'euros a 8 mil.lions, i com dia VICENT l'any que bé podriaser menys si ells no camvien, el pareixer del major accionista del VALENCIA BASQUET, JUAN ROIG esta dessilusionat per els continuos desencants i traicions de alguns dels seus col.laboradors, i eixa feina es la dels dues màxims dirigent del POWER.

Com j he dit els màxims responsables del power, mai els deixarem que caminen soles, ja que tots els projectes de BASQUET, son bons per nosaltres.

No hay comentarios: