lunes, 19 de enero de 2009

GOOD MORNING! SR.OBAMA

Quan es publique aquesta entrada al meu blog, voste encara no sera el president de la 1ª potencia al planeta, la primera en tot i en voler que totes les altres nacions del mon, ballem al son que vosaltres els nord-americans vuigueu.
Tens feina per donar i doblegar la crisis que hi ha instalada al mon, la confiança que te tot el mon en tù, es molt gran ja que el president que hi haba abans, ha tingut el plaer de deixar un solar, i un femer al mon.
La seguretat al mon esta molt mal, atacaben IRAQ, per instaurar democraçies i jo meu crec. La DEMOCRAÇIA ES VALIDA si n'hi ha anarquia,i a IRAQ hi ha una i mol gran, lo D'AGFANISTAN es per parlar apart. Com pugueren els altres presidents americans adiestrar al mès gran dels terroristes del mon. Clar no pensaveu que podia fer aixó ,per atacar als rusos era valid encara no pensaveu mai que vos ho faria a vosaltres.
Tens una feina molt gran, i una de les formes per acabar el terrorisme, es que s'acabe la pobresa al mon, ja se que aixó no l'interessa a molta gent, pero si em fer-ha cas algú, veuriem com s'acavaben molts problemes.
El mon deu de reinventar el sistema capitalista, que impera a tots els llocs ja que els NEOLIBERALISTES, que estaben al govern del senyor BUSH, deurien de repetir en la escola, ja que d'economia no tenien ni "IDEA", si no es reinventa aço les diferencies socials, seran insalvables i aixo no ens portara res bo.
La gent no deu de vore en tù una persona de color, sino una persona valida per liderar un canvi en el rumb mundial, tota la gent que ana a votarte el dia de les eleccions americanes, tenien dipositades moltes il.lusions no les defraudes, ves en conte ja que alguns dels teus paisans et veuen com una persona extranya i diferent. Fes que el color no siga un obstacle, i fes que una de les enfermetats mes importants del mon s'acabe, i eixa no es altra que la IGNORANCIA.
BONA SORT, JA QUE A TOTS ENS FA FALTA UNA POCA.

No hay comentarios: